Over Agra

Natuursteenbedrijf Agra is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk van natuursteen voor de interieurmarkt. Alle graniet, marmer, witsteen, blauwe hardsteen en kwartscomposiet verwerken wij tot keukenbladen, bad- en lavabomeubels, douches, op maat gezaagde vloeren, vals massieve of massieve wastafels, haard- en trapbekleding.

 

Naast keukenfabrikanten, architecten en interieurarchitecten kunnen ook particulieren bij ons terecht voor een vlotte uitwerking van hun ideeën. Wij maken voor alle maatwerk technische uitvoeringstekeningen ter controle.

Onze creatieve en vooruitstrevende visie in combinatie met bekwame vaklui en een uiterst modern machinepark bieden ons de mogelijkheid om alle natuursteensoorten te verwerken naar wens van onze klanten. Wij dragen kwaliteit en service, gekoppeld aan een vlotte leveringstermijn hoog in het vaandel.

Wij nodigen u uit om de kwaliteit en de zorg van ons werk te ontdekken op deze website. Mocht u nieuwsgierig zijn naar meer, of heeft u specifieke vragen, dan nodigen wij u graag uit in onze toonzaal.

Historiek Agra

Interieurarchitecte Kriesta Delmulle en zakenman Guy Deleersnijder richtten in 1987 het familiebedrijf op.
De firmanaam ‘Agra’ is ontleend aan de naam van de Indische stad Agra, waar de imposante Taj Mahal staat. Dit mausoleum uit de 17e eeuw is volledig gemaakt uit wit marmer, en werd gebouwd op een marmeren platform van 10 000 m². De Taj Mahal staat door zijn perfectie symbool voor ons bedrijf.

Onder de drijvende kracht van Kriesta Delmulle en Guy Deleersnijder werd er al vanaf het prille begin naar gestreefd de lat inzake kwaliteit zo hoog mogelijk te leggen.

Aanvankelijk produceerde het bedrijf hoofdzakelijk dorpels in blauwe hardsteen en raamtabletten in marmer of witsteen, maar door de jaren heen hebben interieurwerken stilaan de bovenhand genomen. Het aanbod werd zodoende uitgebreid naar werkbladen voor keukens, afwerking van badkamers, enzovoort.

 

Agra vandaag

Agra staat nog steeds garant voor een hoge afwerkingsgraad. Intussen deed de tweede generatie haar intrede in het bedrijf. Samen met een sterk team van medewerkers garanderen zij de continuïteit van het familiebedrijf. Het is dan ook hun ambitie om de zaak verder te laten groeien.

Het bedrijf streeft er steeds naar om natuursteen op een stijlvolle en kwaliteitsvolle manier te verwerken binnen de meest uiteenlopende interieurs.

Agra beschikt over bekwame vaklui en door te blijven investeren beschikt het bedrijf over een modern machinepark. In combinatie met een doorgedreven professionalisme en een creatieve aanpak biedt dit alles ons de mogelijkheid om alle soorten natuursteen te verwerken tot pareltjes van afgewerkte producten.