Onze showroom

Bij de keuze van natuursteen of een aanverwant materiaal voor uw nieuwe interieur gaat u niet over één nacht ijs. Een goed overzicht van alle mogelijkheden, aangevuld met een goed advies, is dan ook essentieel. Bij ons kunt u rekenen op professionele raad en uitleg, volledig aangepast aan uw concrete wensen.
De meer dan 25 jaar ervaring die we bij Agra inmiddels hebben opgebouwd zorgt voor een absolute meerwaarde bij het uitwerken van uw ideeën. In onze showroom kan u verschillende materialen en afwerkingen, alsook opstellingen zoals een keukenwerkblad, lavabotablet, douche en (vals) massieve spoelbakken  bekijken en vergelijken. 
Ons uitgebreide aanbod materialen laat u toe de juiste keuze te maken.

 

 

Praktisch

Om u van goed advies te kunnen voorzien, werken wij enkel op afspraak.
Een afspraak maken kan telefonisch op 056 68 93 59 of via e-mail naar info@agra.be .
 

Maandag tot vrijdag

Op afspraak van 9u tot 12u en van 13u tot 18u

Zaterdagvoormiddag

Op afspraak van 9u tot 12u

 

Hoe ons bereiken?

E17 VANUIT KORTRIJK

Afrit Waregem (nr.5), rechts afslaan richting Anzegem. Aan de verkeerslichten links afslaan (Flanders Fieldweg) en op het einde van de Flanders Fieldweg rechts afslaan, richting Wortegem-Petegem. U vindt ons 2km verderop aan de rechterzijde.

E17 VANUIT GENT

Afrit Waregem (nr.5), links afslaan richting Anzegem. Aan de 2de verkeerslichten links afslaan (Flanders Fieldweg) en op het einde van de Flanders Fieldweg rechts afslaan, richting Wortegem-Petegem. U vindt ons 2km verderop aan de rechterzijde.